w

Søk traineestilling

Søk på en av de ledige stillingene eller send åpen søknad - og vær aktuell for alle bedrifter innen ditt fagfelt. I de nye programmene har vi et hovedfokus på reiseliv, logistikk og blå næringer (havbruk).

04.09.201714:13 Admin

Hvem kan søke?  Traineeprogrammet er forbeholdt nyutdannede kandidater med minimum bachelorgrad eller tilsvarende innenfor alle fagområder. Kandidatene kan også ha noe arbeidserfaring. Søkere fra universitet og høyskoler i Skandinavia kan søke. Det legges vekt på om søkerne har tilknytning til Narvikregionen eller et ønske om å etablere seg her. 
     

Språk Det er en forutsetning at traineen behersker norsk på et godt nivå skriftlig og muntlig. Language It is essential that the trainee speaks and write Norwegian at a good level.
 

Søknaden Fyll ut søknadsskjema på siden med kontaktinfo og kort søknadstekst som forteller litt om din motivasjonen for å delta i programmet. Legg ved din CV, karakterutskrift, relevante attester, referanser o.l. Dette programmet har ingen søknadsfrist, vi behandler søknader fortløpende.
   

Send gjerne en åpen søknad! Du kan søke på den enkelte ledige stilling eller sende en åpen søknad - og bli vurdert for av alle bedriftene. I søknadsteksten forteller du hva du ønsker.
    

Traineeavtalen Traineeperioden starter høsten 2019. I traineeprogrammet har den enkelte traineebedrift arbeidsgiveransvaret. Stillingsinnhold, lønn, start/slutt traineeperiode avtales mellom bedrift og kandidat. Lengden på traineeperioden er fra 12 - 24 mnd.
   

Som trainee får du delta på:

  • Nettverkssamlinger og kompetanseprogram tilpasset trainee og bedrift
  • Profilanalyse
  • Seminarer, kurs og konferanser i regi av Narvikregionen Næringsforening (NRNF) 

Søknadsbehandlingen NRNF har prosjektansvaret for traineeordningen, besvarer henvendelser, tar imot søknader og lager søkerlister. 

Bedriftene står for utvelgelsen og har arbeidsgiveransvaret. Ved ansettelse avtaler bedrift og kandidat stillingsinnhold og betingelser. Lønnen er konkurransedyktig.

Har du spørsmål, ring gjerne: Prosjektleder Hilde M. Normark - Telefon: 948 90 222