w

Vi ønsker ny trainee velkommen!

Sabri Gün skal jobbe med design og detaljering av utomhusanlegg hos Polarlandskap i Narvik.

24.02.201708:04 Admin

Sabri (28) har tyrisk og kurdisk bakgrunn. Han har master i landskapsarkitektur, og har studert i både Estonia, Tyrkia og Norge. 

Han fullførte i 2016 sin masteroppgave ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU), Ås, Akershus - med tema urban design.

Sabri har allerede tatt grunnleggende norskkurs, men tar i disse dager fatt på nettbasert kurs for å lære å skrive norsk litt raskere. Han ser frem til nettverksbygging i næringsliv og til å bli bedre kjent med regionen.

Vi ønsker han lykke til med språkkurs og velkommen som trainee i Narvikregionen!

Polarlandskap AS

Daglig leder i Polarlandskap Klaus Wirtz har selv tysk bakgrunn. Han har følt på kroppen de utfordringer det innebærer å tilpasse seg nytt språk og norsk kultur. Vi er svært glade for at han nå tilrettelegger for fremmedspråklig trainee i virksomheten sin.

Polarlandskap tilbyr tjenester innenfor planlegging og utforming av utearealer, enten det gjelder oppbygging av nye arealer eller oppgradering av eksisterende arealer. De er lokalisert i Narvik med tar oppdrag over hele landsdelen.

De har erfaring fra prosjektering innenfor de fleste kategorier, og utfører oppdrag - fra skissefase til fullverdig detaljprosjekt, med oppfølging og kvalitetsikring under byggeperioden.

Arbeidsfelt:

  • barnehager
  • skolegårder
  • kirkegårder
  • byrom; torg og samlingsplasser, veger og gågater
  • vassdrag og massetak
  • privathager


Her kan du besøke Polarlandskaps nettsider og ta en titt på alle prosjektene deres.

Sabri Gün