w

Vi ønsker ny trainee velkommen!

Multiconsult ASA har ansatt Kenth L. Kvitvik som trainee. Han fullfører for tiden sin master på linjen integrert bygningsteknologi fra Universitetet i Tromsø, Campus Narvik. Kenth skal jobbe med prosjektering og rådgivning innenfor VVS og energiteknikk.

18.05.201708:52 Admin

Kenth har bakgrunn som tømrer, og har svennebrev fra 2007. Han har erfaring fra mange ulike typer byggeprosjekter og i noen av prosjektene har Kenth fungert som bas. Denne erfaringen er viktig for den jobben Kenth skal utføre i Multiconsult.

Han har skrevet sin masteroppgave i samarbeid med Multiconsult. Tema for masteroppgaven er Lavenergi Brannstasjon i Narvik. Multiconsult ASA har stor interesse av og et ønske om å utrede ulike løsninger for brannstasjonen som kan tilfredsstille gjeldende energikrav i TEK, samtidig som at alle øvrige krav til funksjonalitet ikke påvirkes.


Kenth vil også inngå i traineeprogrammet  i Narvikregionen. Vi ønsker han velkommen.

Multiconsult

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgiving. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Ved hjelp av mer enn 2400 dyktige medarbeidere tilbyr selskapet multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt.

Multiconsult ønsker å være best i bransjen til å innfri kundenes forventninger. Kundetilfredshet er derfor en egenskap selskapet ønsker å dyrke og å kjennetegnes ved.

Selskapets oppdragsgivere og samarbeidspartnere finnes over hele landet og i store deler av verden. Hoveddelen av selskapets omsetning er via nasjonale oppdrag, men har en stadig økende omsetning internasjonalt.

Multiconsult rangeres som en av Norges aller mest attraktive arbeidsgiver blant teknologer. Det viser attraktivitetsundersøkelsene de siste årene. Blant norske studenter er Multiconsult bransjens mest attraktive arbeidsgiver og den fjerde mest attraktive totalt for fjerde året på rad. Tilsvarende viser undersøkelser blant de mer erfarne at Multiconsult også for denne gruppen er å regne som en av de aller mest attraktive teknologibedrifter å arbeide for.

Kenth L. Kvitvik